Milovat múzu

Milovat múzu

Anotace: jen s jejím dovolením...

S poklonou a náručí plnou květin,
klečím před tebou v záři půlnoční luny,
dožaduji se milování, požaduji polibek,
pozvání do tvého srdce, ale se mi nedostává.

Snažím se zatlačit slzy do hlouby duše,
vzpomínat jen na těch pár krásných chvil,
kdy uprostřed ničeho zjevilo se slunce,
z úsměvů tvých rtů a několik něžných polibků...

Má múzo...
Má múzo...jak jen to dokázat,
jak jen to dokázat a jít dál,
Má múzu, v srdci tě stále mám...

Pár kapiček krve z vášnivých polibků,
několik slovíček z prožitého pokušení,
jedna malá žilka, tupá žiletka,
a noc už pomalu přichází s polibky chladného kovu...

Milovat múzu...ano, ale jen s jejím dovolením
Autor Láďa, 23.01.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, Bíša, jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí