This Magic Moment

This Magic Moment

Anotace: láska jako droga

Ta kouzelná chvíle
tak cizí a tak nová
dokud jsem tě nepotkal
byla jako každá jiná.

A pak se to stane!
Docela mě to omráčí
vím, že cítíš to samé
když se dívám do tvých očí.

Sladší než víno
měkčí než letní vánek
vše co chci mám
když se tě dotýkám.

Ta kouzelná chvíle,
zatím co se tvé rty blíží k mým
ta kouzelná chvíle,
ptám se proč spolu netančíme ?

Na věčné časy, zaklínám tě !!!
Autor Charlie Mero, 23.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí