Úvaha-Milovat?Utíkat?Ne,už nemám sil!

Úvaha-Milovat?Utíkat?Ne,už nemám sil!

Anotace: ....básnička na způsb úvahy...už sem našla tu lásku...tohle bylo dřív...

Úvaha-Milovat?Utíkat?Ne,už nemám sil!

Proč ,když najdeme lásku-utíkáme od ní?
Proč,nedokážeme říct miluji tě?
Vždyť na tom nic těžké není?

Někdy si připadám ,že dýchám vzduch v galaktickém světě?
Tajnůstkářsky ,toužím po odvetě…

Někdy,chci mít ten pocit,že by bylo lepší nemilovat-nikoho-po každý se zamiluji-nesprávně!

Jsem buďto magnet?
Nebo mám talent?.
Jsem prokletá…?

Už nemám sil.
V osud ,už dávno nevěřím.

Říkáte,proč nehledám srdce jiné?
Nemám sílu se znova zamilovat-stejně jako pokaždé-nesprávně
-zklamaně!
Štěstí létá kolem mě
Ale do sítěk nejde je polapit!

I kdybych přála si to sebe víc.
Bez lásky jsme všichni nic.
Autor Yukki, 23.01.2008
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:) neboj, já věřím, že až příjde někdo, kdo bude opravdu stát za to - tak to vždy stoprocentně výjde... Jsem tím žívým důkazem!:)

23.01.2008 17:48:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí