Zuzanka-Křišťálová studánka

Zuzanka-Křišťálová studánka

Anotace: :-)

Její oči se lesknou jako křišťálová studánka,
u té studánky sedí holka jménem Zuzanka.
V jejích očích se tvoří kapky rosy,
to děvče sepnulo ruce a prosí.

Tvář je bledá jako Měsíční záře,
Po ní se kalí slzy lásky.
Zuzanka se pana Boha táže,
zda zná pocity lásky.

Prosí za lásku a za štěstí,
za spravedlnost v náměstí.
Autor MaCek-SunNy, 23.01.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí