Deep In

Deep In

Anotace: další

cejtíš to pálení v
puse
to se jenom rozehřívám
naleju ti olovo
do pusy
a zařvu
že se vesmír rozpadá

budem sedět v paralelách
a smát se náměsíčnýmu
chlápkovi u baru

hudba
bude vyhrávat nahlas
zazvoní zvonek
přijdou znuděný teenageři
budeme v tom pokračovat

u piana
bude sedět
unavenej děda
a bude hrát dokola
gretchen ross
ze soundtracku
k filmu donnie darko
prsty se mu
budou vpíjet do klaviatury
a začne zpívat úryvky
z figarovy svatby

pak odejdeme do noci
budeme si vyprávět
o tom, co jsme viděli
a kdoví
možná že se konečně pochopíme
Autor f393n6, 23.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Smeták
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to fakt líbí
je to neotřelý,zajímavej styl

05.03.2008 21:46:00 | takova

:D hehe, přesně tak!

03.02.2008 21:59:00 | Smeták

tak to bude nejspíš tim, že ses zasek na určitym bodě a nejseš schopnej přijímat nový, originální & svěží věci. ))

01.02.2008 18:17:00 | f393n6

Hm to má být poesie?Neřek bych

29.01.2008 16:46:00 | Arcangelo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí