Zklamané srdce

Zklamané srdce

Anotace: Zas mě tu máš, slzy své roním, zklamané srdce, proč tolik bolí?

Sídliště spí, usíná po tmě a tiše,
srdce mé bolavé hledá své skrýše,
z dlaně mi spadlo krvavé na zem,
proč jsem jen já do tebe blázen?
Dostalo úder, velká jizva se rodí,
v přístavech lásky vraky jsou z lodí,
bolí to bolí, jako tér hořím,
do srdce bolesti tiše se nořím.
Svět se mi setměl soumrakem černým,
chtěl jsem ti býti klukem věrným,
teď se slzami v oku jdu pomalu spát,
proč jen já blázen, hru lásky chtěl hrát?
Střípky své lásky pomalu sbírám,
bolestí v srdci tajně se sžírám,
pročítám zase tvé textové zprávy,
rval jsem se za lásku jak tygr dravý.
Ze slz si pomalu oceán tvořím,
do černé temnoty rychle se nořím,
luna se za mraky schovává strachem,
proč láska má stala se prachem???
Autor Dani13, 24.01.2008
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký, škoda, že to má tak smutný konec.

24.01.2008 11:14:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí