Smutný pohled zrazené

Smutný pohled zrazené

Anotace: zrada...

Jak samota
V ráji dluhů z minulosti
Praštil mě do hrudní kosti
Do propasti Macochy
Jak červa z hlíny vyrýpl mne
Tím se ze mě stala
Malá velká dýně
Jak samota
Vesele se nosím
Svou duši na podnose Ti daruji
A smutný pohled jeden jen mu věnuji
Ať v srdci jej uchová
Vzpomínku na tu,
Co tak podle zradil –
Snad proto, že se se mnou nudil.

Konec
Znění zvonů provází můj pláč
A já si říkám,
Proč s ním jsem –
A proč ten pláč…

Ať ozáří souzvuk smaragdů
Plavou bolest šedivého srdce,
Ať ozáří mne létavice prudce,
Ať odlétnu tam, kde on není,
Ať je se mnou,
Ať se změní….
Autor Ammazonic, 24.01.2008
Přečteno 296x
Tipy 15
Poslední tipující: andynka.n, Bíša, kavec, Psavec, už ne pernikova princezna, Skořicová princezna, WhiteSkull, blue, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tu poslední sloku si budu hodně dlouho pamatovat , ta je úchvatná Jirka Kavec

24.01.2008 18:45:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí