Budu doufat...

Budu doufat...

Anotace: No,takže jsem mu po dlooouhé době opět napsala a zatím to vidím pozitivně...Ale nechci se radovat předčasně... :-)

Je to už měsíců pět,
kdy změnil jsi mi svět.
Toho dne co jsem tě potkala,
na náhody jsem věřit přestala.
To osud je všeho příčinou,
k čemu mi to je,vždyt ty máš jinou.
Jsi s ní mnoho let,
srdce mi tloukne i ted.
Když jsem ti své sms psala,
ve snu jsem doufala.
Že alespon na jednu mi odpovíš
a narovinu mě zastavíš.
Snažil ses mě ignorovat,
ale do zpětného zrcátka svého auta ses nezapoměl dívat.
Pak ty varovné prsty jsi mi ukazoval,
trápení mé jsi jen zkracoval.
Snažil jsi se mě odradit
a svou manželku nezradit.
Po dlouhé době jsem ti napsala,
na tvé reakce jsem čekala.
Ty mě ted vyhledáváš,
z auta na mě máváš.
Nevím co bude dál,
ty to snad víš?
Je to na tobě,já už jasno mám,
na tebe si ráda počkám...
To mi věř...
Autor Rošták Domča, 24.01.2008
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

holka ani nevis, jak ti rozumim...

06.04.2008 16:12:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí