Lživé srdce

Lživé srdce

Anotace: Bolest...

Nebezpečný pohled,
Netuším,
Co dál mě potká,
Nikdy bych tam nepohlédla,
Strnula jsem. Jako fotka.
Bílé lano, kdo mi podá,
Kde je tady pitná voda,
Usínám.
Máš oči křivé,
Tvé srdce bylo vždy lživé.
Nevěřím tomu, co vidím,
Na Tvé kruté oči hledím,
O samotě
Boj se sebou svádím
Zradil jsi mne
Snad ti vadím

Neopouštěj mě
Tvá slova
Boří můj svět
Znova
Znova

Ocelová dýka
Ve formě
Již od teď znám

Tohle nevydýchám
Žij si radši sám
Autor Ammazonic, 24.01.2008
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-), Dračičák, Pišák, jesterka, kavec, Psavec, už ne pernikova princezna, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí