Obloha

Obloha

Anotace: Nemam kam bych se schoval........

Skrze nocí,skrze tmou,
toulám se noční oblohou....

Skrze nocí,skrze tmou,
utíkám mrtvou oblohou.....

Skrze nocí,skrze tmou,
utíkám má milá před tebou.

K ní jít,mám tady jenom jedno srdce.
Dál jít,jen na schody k její kráse.

Vím jak,chutná chladný dotek od tvé tváře.
Mít tak,lílii pohozenou od faráře.

Mám jen,smutný pocit který rozpadá se.
Sním jen,o krásách mrtvé touhy přece.
Autor barak 2, 24.01.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí