Okouzlen blonďatou slečnou

Okouzlen blonďatou slečnou

Anotace: No, radši se k tomu nebudu nejak vyjadřovat. Takové ze života :-D Kdo tam byl ten ví :-D Takové spíše snadné rýmy, no :-[ ENJOY IT :)

Je krásná a blonďatá,
někdy trochu paličatá.
Kluka Petra jednou měla
však na zábavě s jiným tančit chtěla.
Tak rozešla se se svým Petrem,
změřila ho přísným metrem.
S takhle krásnou holkou,
jen blázen by nechtěl tančit.
Já jen nechápu proč kolem toho...
všichni musíja furt jančit.
Autor PECEN-chleba, 24.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Ceký, Fade_to_black, kakaoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí