Skoda slov.....

Skoda slov.....

Anotace: ŠKODA SLOV

ŠKODA SLOV

K čemu jsou slova,
když k ničemu nejsou?
slova jsou jako-slza...
narosi se a pak...zmiznou...
Nechci být slzou ani slovem,
chci být tvým životem.
Čekám na den,
který začne polibkem.
Čekám na chvíli,
kdy se mi život změní.
Dny se míjí...
a já upadám...do zapomnění....
Probudíš mě?
...sladkým polibkem....
Miluješ mě?
...nebo je tohle sen?...
Dej mi naději
a já ti ukážu,
že tě miluju,
jak nejvíc dokážu.
Škoda,že pro tebe,
jsou tyhle řádky jen slova!
Škoda,že pro tebe,
jsem byla jen mlha...
Autor , 24.01.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: lady_esik, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska bolí... ale i hrozně moc dáva..

16.02.2008 13:25:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí