co jste z ní udělali?

co jste z ní udělali?

Anotace: zklamaná... ne láskou ale tím co z ní někteří udělali...

tu lásku já nenávidím
jen těm dvěma šťastným závidím
vždyť věta : "motýli létají mi v břiše"
je tak ohrané klišé!
faleš a bolest střídají přetvářku,
to je na denním pořádku
a když někdo řekne MÁM TĚ RÁD
myslí tím jen "jdu si hrát!"
a když zas někdo řekne - já tě miluji
= potřebuju vztah,blbé kecy o mě kolují,
v horším případě slovo miluju
je pro ně jen synonymem k využiju.

Kde ale najdeme lásku?
dala si přes oči pásku?
já už nevydám ani hlásku...
když neodpovíte mi na otázku. :(
Autor Kwítko, 25.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Game, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska je motýl,
na dlaň si sedá,
je jako apríl,
takový neposeda.

25.01.2008 13:31:00 | mourovatákočka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí