Vráska...

Vráska...

Anotace: Z nudy a smutku píšu a píšu a píšu,nebo se alespon snažim psát...

Možná někdy sama sobě
přijdu příliš směšná.
Už tím, že svými myšlenkami bloudím k tobě.
Tak proč jen jsi mi tak blízký a zároven tak vzdálený.
S tebou by zimní chvíle nebyli tak ztracený.
Pochop už konečně mou lásku
a nekoukej na tu svou vrásku.
Vždyt není nám překážkou
je jen pouhou otázkou
a to,zda mě vůbec chceš,
mě se líbíš,i kdybi jsi měl pleš.
Už to není jako dřív,už tě nemám ráda,
ted tě totiž miluju...
a jak jsi na tom ty???
Autor Rošták Domča, 25.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí