Spolucestující do stanice nalezení

Spolucestující do stanice nalezení

Anotace: Napsáno v tramvaji, po té co jsem se rozhlížela po okolních cestujících...

Vlak do stanice zapomnění.
Nuda a šeď všedních dní.
Všude jen čekání
na rozednění.

Bloudíme sami,
oslepeni tmou.
Hledáme nespatřené,
toužíme plout.

Uprostřed prázdna,
najíti světla,
toť cílem bytí
zdá se být.
Kdo však z nás pozná,
jak vlastně vypadá?

Osamoceni neznáme,
společný cit.
Jak můžeme poznat,
co to má být?

A tak jen dál čekáme,
ač nevíme nač,
marně se soužíme,
sušíme pláč.

Neopodstatněný pocity jsou pitomý...
Autor sad_girl, 25.01.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, excited, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tako často pozoruji lidi v tramvajích, metru...

jsou tak blízko.. všude kolem.. a nevim o nikom z nich nic..

16.02.2008 13:24:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí