Chladný Ahoj

Chladný Ahoj

Anotace: Objevil se jako duch....

Chladný Ahoj

Už jsi mi zmizel
v mlžném oparu
a zase ta jedna
blbá SMS ve
tři čtvrtě na jedenáct
/dávno po večerce/
odmázla všechny
ty sliby nemyslet na
tebe
a přivolala ty
bezesný noci.
Psal jsi
že z každé minuty
se mnou máš
strašnou radost
a že nechceš
abych se trápila jako ty…
A mně došlo,
že tohle mi ještě
nikdy nikdo neřek
/Ale nebyla jsem šťastná/

Ty ses zamiloval
do takový mrchy
a vůbec mně
vlastně ani
neznáš,víš?

/Ta láska je
taková kurva,
že to svět
neviděl/

Jdi do prdele,
slyšíš?
Autor .K.r.i.s.t.y., 25.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Beepat, Erion Fate, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Láska má fakt mnoho tváří :o)

26.01.2008 19:45:00 | Beepat

Slušný! Nenech se terorizovat

26.01.2008 14:30:00 | Erion Fate

To je pravda, nejspíš si nedá pokoj, dokud Tě nebude mít...

26.01.2008 12:30:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí