Sklamaná

Sklamaná

Anotace: to nepřeji nikomu zažít to

Dva cizinci vedle sebe sedí,
každý sám sebe si hledí,
kam ztratila se důvěra,
snad způsobila to nevěra?

Co všechno za rok může se stát,
myslíš si že svět už tě nemá rád.
Druhým vadí jak se směješ,
snad že se i přetvařuješ.

Když zavřu oči pořát to vidím,
jak hltá tu druhou
a s otevřenou hubou,
hlava se mi točí,jenom se divím.

Co dokáže udělat pár panáků,
že mě má úplně na háku.
Před druhou se nakrucuje,
vlasy pořád prohrabuje.
Volám svou lásku zpět,
ale ona už mě neslyší.
Autor mikyša, 25.01.2008
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Smůla, asi je nahluchlá.

28.01.2008 00:02:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí