Trápení

Trápení

Anotace: Básnička je o bolavém srdci,které už nikdo nevysvobodí a nebo ano?

Srdce mě bolí moc,
trápíš mě celou noc,
moji bolest nevidíš
a mě radči neslyšíš.
Chtěla bych být volná tak,
abych mohla utíkat,
konec se už blíží
a oči se mi klíží,
musíme se rozloučit
a trápení ukončit.
Autor Bžunda, 25.01.2008
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí