Smutná dívka

Smutná dívka

Anotace: ...

Do očí stín jí tuší kreslil
propastné hlubiny žalu,
ten,kdo jí lásku kdysi slíbil,
nechal ji srdcebolu.

Poslední polibek na ústa
omyl jí příval slz,
tak těžce rána zarůstá
a srdce jak děravá tvrz
dál sténá po návratech,
po kouzlu dotyku,
jen slza stéká po rtech,
má příchuť pelyňku...

Ve smutných očích oblázky hvězd,
za jasných nocí prý padají z nebe,
já prosebník zbloudilý prosím teď tebe
Věř zase v lásku
a kouzlo rán,
já všecko dám v sázku,
tak přísahám.

Jen nechci už vidět hasnout ty hvězdy
a vidět jak sny tvé se rozplynou,
vždyť žádné trápení netrvá navždy
i bouře časem pominou.
Autor Akrij8, 26.01.2008
Přečteno 374x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, deuxEm, Ceký, Psavec, Danah, kavec, fijalka, Ishtar, NikitaNikaT., Simísek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oh, jak krásná!!

26.01.2008 19:41:00 | Danah

Ach jooo, já to z toho úplně cítila... Jak jsi to dovedl tak přesně vystihnout?

26.01.2008 18:23:00 | Ariella13

Je krásná! Ale nejkrásnější je, jak předáváš naději... :)

26.01.2008 13:52:00 | Ishtar

Krásné Jirko...

26.01.2008 13:35:00 | Simísek

Opravdu velice pěkné. Smutné ale pěkné..jedno z nejlepších, co jsem na toto téma četl.

26.01.2008 12:34:00 | Koli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí