VAŠE TŘI JMÉNA...

VAŠE TŘI JMÉNA...

Anotace: ***

Když hlavou myšlenky mi běží,
nejsi v nich jen Ty, je Vás víc.
Slzy zadržuji stěží,
bolí to, chtíc nechtíc.

Donedávna myslívala jsem na dvě duše,
jejichž jména mi v hlavě zněla.
Oznámení o třetí přišlo celkem suše,
v tu chvíli strašně jsem se chvěla.

Jméno Tvoje a Tvých dvou dcer,
ta vyhledávám v kalendáři.
Vaše jména udávají můj životní směr,
i když bolest zračí se v mé tváři.

Bojím se, však odvahu pomalu získávám,
vy jste moje budoucnost.
Nevyřčenou otázku Ti pokládám,
chci zase cítit Tvou vroucnost.

Vím, kdo v Tvém životě první místo zaujímá,
miluji Tě ještě víc, za Tvou lásku k vlastním dětem.
Neumím dělat, že mě to nezajímá,
jako ony chci být i já Tvým světem.

Co tímhle vším chtěla bych vlastně povědět?
Pro tyhle dvě panenky, co Tvou krev nosí,
udělám cokoliv, i když jen očima prosí,
v zimě je ponesu, když budou bosý,
chci jim být kamarádkou, ne jenom "kdosi".
Tak tohle lásko máš se dozvědět...
Autor estrellita, 26.01.2008
Přečteno 300x
Tipy 19
Poslední tipující: Martinecka23, Martanka, pavlis, Beepat, jesterka, s.e.n, Psavec, kavec, Petbab, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život Tvůj
naplněný láskou k těm, které miluješ
Ať je naplněný štěstím
které si společně s nimi v radosti užiješ :o)))

31.01.2008 14:43:00 | Beepat

Báseň upřimná,citlivá.

27.01.2008 18:40:00 | s.e.n

nádherné napsané a plné emocí...

27.01.2008 11:35:00 | excited

...moc hluboké , smekám a širák odhazuji v dál Kavec

26.01.2008 17:44:00 | kavec

Původně jsem hodnotit nechtěla, nemá toto dílko za potřebí. Smekám a tiše závidím Tvému dílku. Nádherné, tak citové, hluboké, upřímné, snad s trochou smutku, plné touhy a možná aj naději ... Něco, moc hodně, jsi mi připomněla ...

26.01.2008 13:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí