Moře papírových nadějí

Moře papírových nadějí

Anotace: Když do srdce vstopila láska...

Moře papírových nadějí,
s lehkostí křídel motýlích,
tak vstoupila do srdce láska
a srdce ptá se zda pomíjí,
chci pít lásku ze rtů tvých,
slyš v krbu srdce oheň praská...

Z kouzelných nadějí složil jsem vlaštovky,
pustil je vánku do dlaní,
snad déšť je nerozmáčí,
dnes už to vím,přeci jsou zázraky,
když rodí se svítání,
v tvých očích se zračí.

Vše co jsem hledal,střípky snů mých,
snoubí se s těmi tvými,
nejhezčí písní je pro mě tvůj smích,
na nebe rety obtisklými
napíši hvězdnými řádky,
chci stále se navracet zpátky
do nitra tvého objímání
a vplétat do něj doteky,
tak jako slunce,rozednění,
zůstaneš ve mě navěky...
...má lásko...
Autor Akrij8, 26.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Ariella13, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to nádherný, krásný, akorát je mi z toho ještě víc smutno... Je to jako doslova vypsané z mých nesplněných snů...

27.01.2008 14:15:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí