Málem jsem už zapomněla..

Málem jsem už zapomněla..

Anotace: jak moc bych chtěla..

Málem jsem už zapomněla,
jaké je to smát se jen tak bez přetvářky,
bez té usměvavé masky.
Jaké je to jít bez slz spát,
a taky tak vstát.
Na to jaké je to být šťastná,
a že láska muže být i krásná.
to vše kvůli tobě..

Pak vytáhls mě ze dna,
bože jak já ti byla vděčná!!
Tak proč mi to děláš..
už zase..

Miluji tě,ty mě ne,
tak na co si tu hrajeme?
Už běž, nech mě tu stát../samotnout..ztracenou..
před tebou nebudu plakat../už ne
Nebudu...
Nebudu...
Nebudu...
Nejdeš koukáš na mě,
chtěla bych vedět co se ti hodí v hlavě..
Bolí to,moc to bolí,
tvůj usměv to nezahojí../nepatří mně
Nechci tě už vidět..Nenávidím tě..
proč to pořád děláš jenom mně?/nebo ne jenom mně?

Taky tě nenávidím za to,
žes mě donutil znovu tě milovat..
znovu ti věřit...
znovu se mít na koho těšit...
za to že mi zase odcházíš..
a za to že opět klesám dolů...
Autor Ďáblí-andílekO:-), 26.01.2008
Přečteno 436x
Tipy 4
Poslední tipující: Dájik, excited, niky x)
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nejhezčí jsou básničky ze srdce, plné citu...moc pěkné:)

25.06.2008 22:57:00 | Mannon

..jako by na stránky..kap kap kapaly slzy..

17.02.2008 16:03:00 | Fallen

nebudu
nebudu
nebudu

drž se toho a zvládni to :)

27.01.2008 12:25:00 | excited

...došli mi slova... vím jak ti je... zažívám to dokola už přes rok... :-( Básnička je kráásná... ale... až moc bolestná.. až moc mi to všechno připomíná... Slečno držte se... a nenechte si ničit život... Držim palce

26.01.2008 17:28:00 | niky x)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí