ARATYK

ARATYK

Anotace: ...ta je má...a je skutečná

V prázdném pokoji,
v mrazivém příšeří,
opřená o postel si stýská.
Nádherné křivky,
ni básník nevěří,
jen zasněně si píská.

A ona čeká...na toho pravého,
kdo pochopí ji zcela.
Kdo svým citem prokletí prolomí,
to ticho je její cela.

Já toužím ji něžně obejmout
a dát jí svého citu.
Že jsem pochopil, né, to netvrdím,
nejsem hrdinou z mýtů.

Toužím ji lehce pohladit,
vykouzlit harmonii...
vykouzlit tóny, které zahřejí
a všechny rány smyjí.

Díky, že dala jsi mi
přiblížit se lásko tvému jménu.
Já na oplátku slibuji... NIKDY... nezapomenu!
Autor Šerák, 26.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, LuciAngel, saddova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Certain Expiry, kavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo ty kytary dokážou oblouznit duši :)

11.04.2008 10:57:00 | saddova

Fakticky galakticka ..

24.03.2008 00:11:00 | Skořicová princezna

teda....genialni...

20.03.2008 23:40:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

...Málo kdo vykouzlí tu opravdovou harmonii. Jinak pěkná a mi se líbí Kavec

26.01.2008 17:36:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí