Láska = černá můza

Láska = černá můza

Anotace: hm, doufám že se vám bude líbit.

Láska je černá kometa,
je to hvězda,která září,
kdekdo je z ní úplný popleta,
neboť má tisíce různých tváří.

Je to chtivá holubice tmavá,
je zranitelná jako kopretina..
někomu bere,jinému dává,
každá je však úplně jiná.

Někdy má podobu peříček černých,
co poletují tam a zase zpět,
na světě je tak málo těch věrných,
někteří z nás by mohli jistě vyprávět.

Láska není soutěž,ani hra,
takže nikdo nemůže být poražen,
nemá ani žádná jasná pravidla,
jak se tedy stát vždy výtězem..?
Autor Kamili, 26.01.2008
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, Ceký, Adeleide Gregory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí