Perly v očích

Perly v očích

Anotace: co dadat, je to prostě smutné..

Prosím,otevři víčka,
chci vidět lesk tvých očí,
proč studená máš líčka,
proč země se celá točí..?

Kdo zastavil srdíčko tvoje,
proč hlas tvůj už neslyším,
proč vzali mi co bylo moje,
kdo stojí za tím vším..?

Neboj se,už bude dobře,
budu na Tebe vzpomínat den co den,
vím,že nebe bude zářit modře,
když budeš se mnou snít můj sen.

Buď mým strážným andělem,
nezapomeň na mě prosím,
snad někdy se opět spolu zasmějem,
snad pláčem se neudusím.

Slzy padají pomalu k zemi,
mění se v bílé, krásné perly..
byli jsme dříve jedna duše,
ty's byl perla a já mušle..
Autor Kamili, 26.01.2008
Přečteno 539x
Tipy 1
Poslední tipující: Freddie.n
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí