Že by láska

Že by láska

Anotace: ...

Spíš či bdíš? Tak otázka má zní.
Víš či nevíš, proč na srdci mám splín.
Důvod jeden jen a to ten,
že jsi v mém srdci uzamčen.

Tvé oči vidět smím, jen rty jsou uzamčené na zámek a klíč,
že by to byl jen chtíč?

Já vím, že srdce je tobě otevřené,
a čeká jestli to tvé uzavřené,
vezme klíč ze své skrýše
a řekne, teď jsem tvé.

Půjdem spolu ruku v ruce,
a to proto, že máme společné srdce.
Je těžké říci miluji tě, a chci s tebou žít,
ale je krásně vědět, že můžu tě vedle sebe pořád mít.
Autor susuvlacek, 26.01.2008
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí