Nemá názvy

Nemá názvy

Anotace: Škoda slov

Láska slepá je,nepros jí
Láska krutá je,nechtěj jí
Láska tě zabije,odpust jí

Srdce ti rotrhá na kousky
O hlavu přijdeš v první vteřině
Nečuchej k té smrtelné květině
Neposlouchej jí,nechod k ní
Láska jen bere

Můžeš jí mít,můžeš jí chtít
Nikdy ji ale nedostaneš
To,čemu se dnes říká láska a vypadá jak kráska
Není
Přijdeš,ochutnáš,budeš chtít víc a víc
Ona však ne,nebude tě už chtít
Dojdou ti peníze,dojde i láska
Z lásky se stane ošklivá kráska

Nechtěj s láskou mluvit ani ji potkat
Ona umí jen jedno,vždy zklamat
Když se otočíš,bodne ti nůž do zad
Když usneš,zabije tě ve spánku

Když zradí láska padáš a padáš
Padáš týdny,měsíce i roky
Každou minutu,slyšíš smrti kroky
Nechce žít,nechceš být
Padáš dál,dolů,dolů,dolů
NIkdo ti nemůže pomoct
Nikdo ti nehodí záchráné lano
Ani ty ho u sebe nemáš
Padáš

Pak dopadneš,do tmy,zimy a beznaděje
Každá ulice je slepá,nevidíš je tma
Můžeš snažit jak chceš
Stejně z toho nevyvázneš

Jednou si spadl,můžeš vstát a můžeš jít.Ale tělo tě už bude bolet pořád
Autor Vox.Cordis, 26.01.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: lalej, Achares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek se mi hodně líbí. A z celé básně je cítit bolest a hořkost. Ale .. myslím že ani ta nejčernější tma nakonec není tak černá. A někdy nejsou potřeba ani roky ;)

27.01.2008 23:58:00 | lalej

prave prezivam cosi podobne.... no horsie je, ked lasku nicia ludia okolo a ty sa chytis do vlastnej pasce, ktoru si dlho stavias. Je tu tma...
Dakujem, ze si tu basen napisal. Vyjadril si to asi lepsie...

26.01.2008 22:50:00 | Achares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí