Ušlechtilost dámy

Ušlechtilost dámy

Anotace: Vymyšlené verše, pravdivý obsah...jestli se mě někdo zeptá, jestli je to pravda, s naučeným klidem v hlase odpovím, že ano...

Jsi tu vedle mě, neodcházej, stůj!
Cítím to, vím to, že už nebudeš znovu můj!

Sliby, sny, štěstí, plány,
jen kdyby nás nerozdělili ty její fámy

Víš, vzala mi všechno, nejen tebe
Ty o ní nic nevíš, já ano, u srdce mě zebe!

Když jsem Tě poznala, žila jsem jak v ráji,
proč jsi musel poznat jí? Všechno je teď v háji!

Když nebudeš s ní, se mnou prý už vůbec ne, málo jí to bude stát,
prý se mě jinak zbaví, jen když mě už nikdy nebudeš mít zas rád!

Možná řeči na prázdno, možná křivé plány,
tady máš tu ušlechtilost, tvé nové dámy!

Mám Tě pořád ráda, jako vzdušných zámků pilot,
skonči to s ní, otevři oči, vždyť Ti ničí život!

I když mě nenávidí, nemá k tomu důvod,
byl jsi můj, musel jsi pryč, ale u mě je Tvůj původ.

Ona zná Tvé tělo, já Tvůj svět a Tvou duši,
proč jsou druzí bezohlední, ke křiku jiných srdcí hluší?

Hlava mi třeští, pořád na to všechno myslím,
i kdybych Ti o ní řekla pravdu, bude tvrdit, že se mýlím

Už je to tu zas, slza na povrch se dere,
já nevím jak dál, ale kde se síla na pláč ve mě bere?

Musím tomu nechat volný průběh, dělat mrtvého brouka,
v zápalu své nové masky skrývám štěně, co na tebe smutně kouká.

Budu ještě čekat, doufat, že se vrátíš
"Udělal jsem blbost, miluju Tě" že mi jednou povíš.

A co pak, opravdu se mě zbaví? Děj se vůle její,
jen když budu šťastná, s Tebou, to riziko mi za to stojí

Vím, že se vrátíš i ostatní to tvrdí,
budeme Pár Roku, jako kdysi, ať jsou na nás (nejen oni) hrdí!
Autor Nevermind, 26.01.2008
Přečteno 400x
Tipy 13
Poslední tipující: Adelheidis, WAYWARD, Kapka, Bíša, Hviezdicka, anaH, Vlk v rouše, Baldeus, snítek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proč si často člověk myslí,že se vrátí,k čemu by to bylo,láska nejde přerušovat...láska začíná,trvá,nebo končí...láska je naplněná dvojicí,příjde-li jednostranná výpověď,je konec :-(

25.02.2009 21:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí