V útrobách noci

V útrobách noci

Anotace: ...

Zase mi zapadlo slunce,
proč mi to stále dělá?
skutálelo se za obzor,
zbarvilo mraky krví,
a pak zmizelo nadobro!
/to jsou mi dneska vesmírná tělesa!/

Zas orli se supy,
tiše přilétají,
tmu svírají ve spárech,
až krvácí!
/ať krvácí hvězdy, proklaté komety!/

zobáky proklovly,
poslední žárovky,
pohlceni nocí,
noční pohlcení!
/ Ať tmoucí vlna spláchne naše duše!/

Zbyla mi svíce,
srdce,
a láska,
ne více!
/ Tak skoč mi do náručí, do nebe hvězd!/
Autor Muta cum liquida, 26.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí