Proč?

Proč?

Anotace: moje druhá básnička.

Sbírka: Ze Srdce

Proč jsi to udělal?
Já v tebe věřila.
Ty jsi mě odmítnul,
já proto skončila.
Od tebe to hezké nebylo,
strašně moc to bolelo!
Stejně ti šlo jen o jedno,
ale, takhle to skončit nemuselo!
Ty jsi mě totiž neměl rád,
a já tě tolik milovala.
Ty chtěl bys pořád jenom brát,
a já bych brát nemohla.
Ty bys mi to nedovolil!
Ty jsi prostě takový,
všechno chceš mít jen pro sebe,
je to vážně hodně zlý.
Ty odjel jsi mi na hory,
nechals mě tu samotnou.
Já brečela den co den,
a překonávala samotu.
Proč tohle všechno, stává se mě?
Proč třeba ne tobě,
aby sis zkusil jaký to je,
když tě někdo odmítne!
Autor Kakušín, 27.01.2008
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, NiQuS, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný, ale pěkný....vím, jaký to je...... ST

08.09.2008 19:34:00 | NiQuS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí