Bez názvu...

Bez názvu...

Anotace: Honzíkovi...

Pojď a přisedni si ke mě blíž,
jaká jsem jinak nezjištíš.
Pojď a řekni, že máš mě rád,
že nechceš být jen kamarád.

Že chceš mi lásku dávat každý den,
že jsem tvůj krásný sen.
Že chceš mě jen pro sebe mít,
se mnou spát a se mnou snít...
Autor Mazlinkaa, 27.01.2008
Přečteno 536x
Tipy 5
Poslední tipující: Norlein, jesterka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

no právě...můžu jen snít..

27.01.2008 12:23:00 | Mazlinkaa

Pěkné vyznání, ale ne vždy se nám taková přání splní ...

27.01.2008 11:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí