ozvěny

ozvěny

Anotace: .

prošlapané stopy v roztaveném betonu
pes právě močí na obrubník
ty jdeš kolem a směješ se tomu
a pak jen letmo pohodíš hlavou
a tvůj pohled vyjadřuje nedostupnost

když jsem to viděl
nemohl jsem zapomenout
že žiju
asi zase budu přemýšlet
a pak stejně zjistím
že listí musí padat dolů
a déšť musí padat dolů
a vítr si dělá co chce

asi se projdu po hromosvodu
a udeří do mě blesk
a ty se zase budeš smát
skrze rozmazanou rtěnku
proč mám pozorovat déšť?

mozek mi buší o okraje hlavy
celej se třesu
mám v žaludku oheň
a v žilách štěrk
dolů se snáší peří
a na něm tvůj smích
vlastně ne
Autor Smeták, 27.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: f393n6, Cathy, Veru, animovaný medvídek Pů
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně- spontánní...jen rozhodit rukama, pak sklonit hlavu- a přemejšlet, proč je něco tak jak je...líbí se mi.

27.01.2008 15:09:00 | Veru

Spontánní.Radím,abys počkal,až přestane pršet :-)

27.01.2008 15:03:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí