Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Pro kluka, co zlomil moje srdíčko

Chtěla jsem Ti svou ruku dát,
zjistila jsem, že mě už nemáš rád.

Srdce v půli zlomil si mi,
vím, že oba děláme chyby.

Nyní smutná v rohu sedím,
do tmavého pokoje hledím.

Hledala jsem lásku a pochopení,
nad to ve vztahu není.

Kam láska zmizela se ptám,
zůstala jsem sama a Ty sám.
Autor Zamillka, 27.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, face to face
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

prý to časem přebolí...

27.01.2008 18:10:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí