Ztracená láska, padlí andělé

Ztracená láska, padlí andělé

Anotace: Zase zklamání ze života

Když andělé po nebi létali,
v žáru paprsků slunečních,
my dva jsme se líbali
a venku padal bílý sníh.

Za ruku jsme se držívali,
na lavičce seděli,
lásku si vyznávali,
do očí si hleděli.

Po tvářích koulejí se slzy,
andělé z nebe padají,
slíbil si, že vrátíš se brzy,
křídala již nemají.

Mé srdce krvácí,
zelené je listí,
tváře se odvrací,
už vím, že nic není jistý.
Autor Zamillka, 27.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutinečka, face to face
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo tak tohle moc dobre znam:(a prozivam...

27.01.2008 18:08:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí