Když

Když

Anotace: to mě tak napadlo mno:)

Když se ráno probouzíš,
polibek mi nabízíš.
Když se na mě usmíváš,
do očí se podíváš.

Když mě tak objímáš,
rád mě posloucháš.
Když mě dekou přikrýváš,
u sebe mě pohlídáš.

Když mé tělo hladíš,
o něžnost se snažíš.
Když mě zas políbíš,
náruč svou mi nabízíš.

Když říkáš:,Mám tě rád",
vím,že je to napořád!
Autor Izzik, 27.01.2008
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš jsi zamilovaná a to tě nemůže napadnout nic jiného,než psát o lásce.

27.01.2008 18:55:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí