Výčitky

Výčitky

Anotace: ...

Slzy tříští se o polámané květy,
jako skály, když pláčou kamení.
Duše zmítaná mezi rozdílnými světy,
v kůži bolestně vypálená znamení.

V srdci těžko těžko je mi,
výčitky a láska.
Opustit chci tuto zemi,
už půda pode mnou praská.

Tíha padající na mou hruď,
jak houstnoucí dým, co nemá kam stoupat.
Chci ochutnat nebe, ochutnat rtuť,
ve větvích na stromě se houpat.

Ach ty mé výčitky,
prolézají skrz na skrz duši celou.
Mažou i nejhezčí prožitky
a sílu žít mi berou...
Autor estrellita, 27.01.2008
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: pavlis, colorka, kroužek, dva, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen to neřeš násilně. Pokus se odpoutat od lásky a čas ti ukáže směr.Lásku bys také musela dělit a stojí o ni všichni tři stejně?
A tobě bude stačit jen část?Celou mít nikdy nebudeš.
S dětmi musíš počítat.

27.01.2008 18:48:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí