jen Tvoje

jen Tvoje

Anotace: ...už...

Toužím tančit,
ve tvém náručí se svírat,
obracet k Tobě své
okvětní lístky,
štěstím plakat...

Líbat Tvé rty
s třpytem hvězd.
Usínat po Tvém boku.
Tožím být Tvým pádem
do hlubin něhy...

Tvým jarním probuzením,
Tvým hledaným
smyslem života
.
.
.
láska....

dokáže kouzla

i ze tmy a spících stromů
umí vyčarovat pohádku

...prostě

krásná

Víš?
Autor Sukuba, 27.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí