Chyba

Chyba

Anotace: .....chybovat je lidské, všechno zlé je prý pro něco dobré..ae tohle mi vážně ještě nic nepřineslo..:-/

jen tak sedí,o životě přemýšlí
má obav hlavu plnou a tak verše vymýšlí
chce do světa vyřvat co trápí ji moc
o čem zda se ji každičkou noc
co nejradši by chtěla vrátit
nechce se už dále trápit
a proto teď svěří vám tu bolest svou
to co trápí ji nejvíc, tu pravdu krutou
to ze milovala ho a miluje stále
ze možná (určitě) udělala chybu a lituje toho neustále
potlačila city své, chtěla byt silná ,nezávislá
(proč vlastně?)
to že jej ztratila pak těžce nesla
prý budeme kamarádi, přátelé nejlepší
řekla to (vzpomínáš? tam v zimě u řeky), huž to nikdy nevrátí
huž to co je mezi nimi nebude nikdy lepší
už srdce své pro ni znova neztratí
propásla svou šanci a on ztratil srdce své pro jinou
krutý trest pro holku nevinnou..
(nemyslíš?)
Autor sh@rusk@, 27.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí