Naplněná

Naplněná

Anotace: ...

Oba dva navzájem
si v dlaních roztajem.
Píseň, kterous pěl
o záchvěvu dvou těl,
zní z cizích krajů, z dáli,
oba jsme si to přáli.
Unavená a šťastná
z našeho spojení,
jak melodie krásná
- společné toužení.
Můj drahý, neslyšíš?
Dnes v noci všechno smíš...
Autor Inge, 27.01.2008
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, XJanule, bobi bobie, duše v plamenech, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí