Na Brou Nocinku:)

Na Brou Nocinku:)

Anotace: Taková v poho..:)

Přeji Ti Sluníčko Moje krásné Sníky,
Co Ti tak řici mohu,snad jen Díky!
Děkuji Ti za vše,Děkuji Ti stále,
Buď Navždy Mou,Miluj Mě dále!
Teďkom už nic nereš,bež potichoučku spát,
Mou Duši i Srde Ti chcu navždy dát!
Miluji Tě a milovat Tě vždycky budu,
a nezajímá Mě od někoho sto důvodů.
Ty Budeš Má,Ja Budu navždy Tvůj,
Takhle bych si představoval osud Můj..
Miluji Tě!:-*
Autor Lukii, 27.01.2008
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí