Nemám názvy

Nemám názvy

Anotace: škoda slov

Láska je
Láska není
Snít můžem
Chtít jí taky

Láska je
Je všude kolem nás
Na ulici
V srdcích,v hlavách
Všude čeká na vás

V lásku věřit musíme
Sníme o ní
Čekáme na ní
Ona je
Ale kde?

Jeden příběh vám povím
Teda aspon to zkusím
Tak sedněte,ulehněte
Dejte si kafe,jak je vám libo
A teď
Přeji krásné čtivo

Byl jeden kluk
Nebyl hloupý,to ne
Byl snílek,a je snílek
Každý den u počítače tráví
Někdy i ven na ukázku se vystaví

Ten kluk se zamiloval
Ano zamiloval
Do krásné,milé,vtipné dívky

A to všechno přes internet
Láska přes internet

Ten kluk se tak zbláznil,a poznat její tvář chtěl
Že celá rodina mu to rozmlouvala,ale on za svým si šel
Následovali hádky,slzy,slova která bolí
Ale on šel a věřil že to všechno za to stojí
I odejít od všech ten kluk chtěl
Až tak byl poblázněn
A ted důležitá věc
Kluk jel přes půl republiky
Jel a dojel k ní
Krásnej,moc krásnej den strávil s ní
Byl to nejkrásnější den v jeho dosavadním životě
A nikdy toho nebude litovat
Den skončil,on odjel
Přes všechnu bolest která pak následovala
Láska skončila,ale v srdci mu ta dívka přetrvala

Nejde o to že láska skončila a pak bolela
Jde o to že ten kluk si zatím šel,věřil
A když mu stálo něco v cestě,on to přeskočil
Poznal že láska je
Poznal že jde milovat
Poznal krásný den,na který bude do konce života vzpomínat
Nelituje toho že si zatím šel
Nemůže
To nejde
To není příběh neznámého kluka
Je to příběh můj který jsem prožil

Lidi ta láska je
A když v ní věříte,tak za ní běžte
A před ničím se nezastavujte
Nemůžete nic ztratit jen získat
Čemukoliv věříte,tak si zatím běžte
At je to láska,životní sen,at je to cokoliv
Běžte za tím,věřte tomu,a každou překážku odkopněte
A když budete věřit,tak to dokážete
A když budete přestávat věřit,a nic se vám nebude dařit
Řekněte si
Ne,tak snadno se nevzdám
Nikdy se nevzdávejte
A za svým snem si jděte
Je jedno co,jedno proč
Protože Vy
Vy to dokážete
Autor Vox.Cordis, 27.01.2008
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani nevíš, jak moc jsem teď něco podobného potřebovala slyšet...v sobotu mě právě taká cesta čeká, překážky jsou, lidi co mi to nepřejí taky...ale já si za tím stojím, já si tu příležitost, ten výlet do pohádky, nedám vzít :-)
děkuju :-))

28.01.2008 14:56:00 | jitaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí