noční obloha

noční obloha

Anotace: protě hezký večer s Princeznou

Chtěl bych být pánem Času,
zaplést prsty do tvých vlasů.
Jemnými doteky hladit tvou tvář,
držet tě v objetí a sledovat zář
Zář, která by z hvězd vycházela,
večerní oblohou cestu si rozrazila

Pokud nějaká hvězda spadne,
mé přání je předem jasné
s princeznou být celý večer
smát se, hádat se a třeba i brečet
až nebeská záře pohasne,
vzpomínka mi zůstane

potom nechám sen si zdát
o princezně hvězd co mám rád
Autor Lištička zlobivá, 27.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak tá kráva seš moždná ty a navýc nepíšu ty básně tobě ale sama sobě davej si bacha co říkas neš něco vipustis z tvoji pusinky kravo

21.02.2008 14:22:00 | lukasecek15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí