Dvanáct

Dvanáct

Anotace: ...pro múzu, byla, bude a je...

Dvanáct neexistuje slov v abecedě,
není tolik krásných chvil v jednom životě,
dvanáct písmen ani láska nemá,
obloha je před tmou strachy němá,

v duši dvanáct komnat skrytých máme,
jedna je na očích a tu skutečně chceme,
dvanáct není mnoho, jen tucet,
ani prstů tolik nemáme, dva jsou na ocet.

Dvanáct krátkých básní od múzy mě dělí,
kde polibkem spočinu v jejím nádherném klíně,
dvanáct básní od jejích ňader dálka hrozná jest,
ještě delší je doba bez jediného pohlazení
jejích něžných rukou…

Dvanáct…jen tak krátkých básní…
Autor Láďa, 28.01.2008
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Bíša, Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný

28.01.2008 09:29:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí