Láska s křídly

Láska s křídly

Anotace: Schoval lásku a v mých očích tebe, oddálil mě od pozemského nebe.

Dnes přišel drak,
jenž zastínil vše jak černý mrak.
Schoval lásku a v mých očích tebe,
oddálil mě od pozemského nebe.
Teď vím, že chybíš mi stále a nechci tě ztratit.

Prosím odpusť,nechtěl jsem tvé srdce ranit.
Jak jsi řekla, možná nevím co chci v mé hlavě,
ale srdce mi nedá a píše těchto pár řádků,
nehledá již žádnou hádku.
Šťastný jsem byl vždy jen s tebou.
Samotou mě nohy zebou,
do neznáma někam nesou.
Zahodil jsem svoje štěstí,
zakouším tu bolest nésti.

Ztratil jsem to, co jsem měl tolik rád,
jen vím to až teď,
postavil jsem tím mezi nás obrovskou zeď,
kterou asi nelze zdolat,
mohu však přes ni naposledy zvolat: Miluji tě
Autor Dreamer, 28.01.2008
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně štěstí..

28.01.2008 12:55:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí