Nic

Nic

Anotace: !!!

Už vyrostla jsem z dětských bot
a nechci nosit růžové sukně
však ta pitomá naivita mi zůstala
a mi je zase tak teskně

Ztrácím své sny
přejel je vlak, který jede do Valmezu
po sté a přeci ne naposledy
si říkám, že do stejné řeky už nevlezu

A zase se v ní topím
a ten, kdo mi ublížil, mě zachraňuje
omámená jsem, už necítím bolest
teplo jeho ruky mne zaplavuje

Tak proč mě nenecháš utopit se?
Proč nepošleš mě už do háje?
Baví tě ubližovat mi?
Čekáš, kdy nůž mé srdce rozkráje?

A já to trpím jako raněná laň
copak nevidíš v mých očích slzy?!
Co teď? Konec?
Je to pozdě? Nebo brzy?

...........

Nejsem ani dítě
a nejsem ani dospělá
jsem to, čemu se říká NIC
malá... hloupá... zbabělá
Autor Nessy, 28.01.2008
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, jesterka, niky x)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

malá? - snad, zbabělá? - možná, ale hloupá? - to jistě ne ... přeji Ti sílu.

30.01.2008 06:19:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí