zmatená asi tak jako se ted cítim já

zmatená asi tak jako se ted cítim já

Anotace: pište....tahle básnička je trochu pomatená asi ani nedává smysl tak jako nedává smysl posledních 24 hodin mýho života...pořád nevěřim tomu...že on...mě dokázal praštit!!!

chci abych už zapoměla
abych se víc nemusela trápit!
pamět bych občas chtěla ztratit...
abych nevěděla že existuješ,
abych zapomněla že mě nemiluješ!
abych do tvých falešných očí se už nikdy nemusela podívat
abych o tobě hnusné věci se nemusela dozvídat!
chtěla bych aby si nebyl...
abych tě neznala..
nikdy necítila tvé polibky..
nikdy tě necítila uvnitř sebe!
byla bych štastná
nepoznat tebe!
ubližuješ mi...
bavíš se tím
nechci tě víc znát...miluju tě víš to
ale nechci se dál bát!
včera si mi ublížil a ne jen psichycky...
tentokrát to bylo hnusný tvrdý a hlavně fyzický!
jedna velká modřina i tak by se dalo popsat moje tělo...
přehnal si to to se ti chtělo??
vymyslet si že jsem si to sama udělala,
když jsem z postele spadla?
seš trapnej jsem na hlavu padlá?
zmlátil si mě..
a já už ani tu ztrátu paměti nepotřebuju,
po tomhle všem tě už nemiluju!
nechci tě víc vidět a ani znát..
že práštíš holku jsem netušila..
a další facky se nechci bát!
proto táhni k čertu
neexistuješ
lituju další holku co pozná jakej doopravdy seš!!
Autor Deniska, 28.01.2008
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Blagit, jesterka, excited, niky x)
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm,..chudáčku:(je mi tě líto...z takové básně mi až vyhrkly slzy:(seš dobrá,eště o tom psát...dobře si udělala že si ho nechala,debila!přeju ti abys už nikdy na někoho takovýho nenarazila,..:)

30.01.2008 15:14:00 | dejinka

jsi hodně silná,že jsi od něj utekla.. a nevracej se.. k srabovi..

28.01.2008 20:57:00 | excited

:-( vim jak ti je.... :( vim jakej máš ted v sobě zmatek.. :( To zvlásneš... :( taky sem dostala 2x... překvapení je ohromný... :( nesmíš se ale nechat mlátit... :( Držim palce, jinak jako krásně napsaný

28.01.2008 18:37:00 | niky x)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí