Ohňem stala ses,

Ohňem stala ses,

Anotace: Láska to je oč tu běží

Čas a ticho měl bych mít,
rouchem zahalen do tmy.
slovo je tvá zbraň ,
na hoře stínu.

Jsi krásná žena i na duši,
tvá hebká plet, tvá ňadra ...
pohledem šíp posílaš
rovnou do mého srdce.

Láska tvá je nekonečná,
jako vesmír, jako řeka.
Ohňem stala ses,
já deštěm měl se stát,
nechť láska je v nás dál.

Plodem dnešních dnů,
je závist černých vran,
blátem jsem se stát měl,
cestou tvou...
Autor Rbb, 28.01.2008
Přečteno 583x
Tipy 5
Poslední tipující: anatantal, Oči, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle je věčná.

04.02.2008 12:04:00 | Oči

Děkuji

29.01.2008 14:44:00 | Rbb

tahle se mi líbí... a nejvíc tohle:
Plodem dnešních dnů,
je závist černých vran...

28.01.2008 19:27:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí