Samotná....

Samotná....

Anotace: Jen takový výplod mých myšlenek..na Něho..

Samotná,ztracená,
bez Tebe opuštěná..
Už nemám proč žít!
Mám tu zbytečně být?
--------------------
Moc bolelo žes odešel...
Víc bolí, že se nevracíš...
----------------------------

Tak k čemu je láska?
Aby přibyla další vrátka!?
Mé rty se věčně smály...
Ale co teď, když jsou samy?

I z očí smích pomalu padá,
život ze smutků se skládá.
Chci na vrácení času stroj,
jako by mnou projel vosí roj!

Usídlím se v srdci mém,
od TEBE probodaném.
Pocit klesání dobře znám,
a když se zdá, že už nemám kam...
...i tak stále klesám...
Autor Ďáblí-andílekO:-), 28.01.2008
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí