Láska...

Láska...

Anotace: ne nemůžu prostě....už ji nevěřím:)

Na střeše sedím,
stíram si slzy.
Před sebe hledím,
proč přišlo to tak brzy??

Měsíc se mi směje,
asi i to kvítí.
Slavík o tom pěje,
že mě zase chytí.

Kdo?Ano ty!
Láska! Ta mrcha!
Na chvili konec samoty,
a pak rychle prchá.

Nesnášim, když přijdeš,
zaženeš mi slzy.
A hned zase odejdeš,
moc, ach tak moc bzy!

Kolika lidem si už ublížila?
A pořád s tím žiješ..
Snad ses pro to narodila,
a taky s tím zhyneš..
Autor Ďáblí-andílekO:-), 28.01.2008
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, strašidýlko-střapatý, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi hezká básnička,hodně mě zaujala

17.07.2008 12:28:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí