Nechci...

Nechci...

Anotace: prostě nechci pár věcí, které mě mrzí ...

Nechci, aby ses trápila,
Nechci, aby ses snažila,
Udržet co, co již dávno není,
Udržet co, co padlo v zapomnění.

Nechci, aby si žila
S tím, že jsi něco zavinila,
Nemůžeš za to, co necítíš,
Tohle nijak a nikdy nezměníš,

Usměj se na mě, a netrap se,
Užívej si života a zastav se,
Shlédni to, co je krásné,
Než slunce zhasne,

Nezamykej dveře na pět západů,
Spolu vyřešíme tu záhadu,
Záhadu, proč vyčítáš si věci.
Vyčítat si je, to já ale nechci.

Ber to z lepšího pohledu,
Ty ztratíš mě z dohledu,
Nebudu dál ve tvém okolí,
Uvidíš, že to co naoko bolí,
už dávno nebolí
Autor Monte Carlo, 28.01.2008
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: Pelican, fuu, Ariella13, Ďáblí-andílekO:-), niky x), jesterka, dva, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezký...tak...opravdový...

17.08.2008 21:43:00 | fuu

"to co naoko bolí,
už dávno nebolí"

28.04.2008 09:04:00 | Bjanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí